Julkaistu: 17.03.2020

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Ohessa tiedote 18.3.2020 Convid-19 pandemian vaikutuksista Satmatic Oy:n ja Finnkumu Oy:n toimintaan.

Suhtaudumme tilanteeseen suurella vakavuudella ja noudatamme toiminnassamme kaikkia Suomen hallituksen ja viranomaistahojen määräyksiä ja suosituksia.

Tällä hetkellä merkittäviä vaikutuksia tuotantoomme ei ole pieniä viiveitä lukuun ottamatta ja toimintamme jatkuu varotoimenpiteitä noudattaen mahdollisimman normaalisti toimipisteissämme Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa.

Olemme jatkuvassa yhteydessä toimittajiin ja maahantuojiin esimerkiksi osien saatavuustilanteen kartoittamiseksi.

Komponenttimyynnin noudot Ulvilasta toimivat tällä hetkellä normaalisti viranomaisten varotoimenpiteitä ja ohjeistuksia noudattaen. Komponenttimyynnin osalta maahantuojien edustajilta ei ole tällä hetkellä ilmoituksia puutteista tai toimitusvaikeuksista.

Toimihenkilömme työskentelevät pääosin etänä ja ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostin kautta normaalisti. Toimipisteemme ovat toistaiseksi suljettu vierailijoilta paikanpäällä olevan henkilöstön ja tuotannon turvaamiseksi.

Olemme peruneet toistaiseksi kaikki suunnitellut tapahtumat ja infotilaisuudet  ja siirtäneet tapaamiset ja palaverit etäyhteyksin järjestettäviksi.

Ulkomailta palanneet työntekijät ovat suositusten mukaisesti 2 viikon karanteenissa ja toimipisteissämme noudatetaan korkeaa hygieniatasoa.

Mikäli virustilanteen kehitys aiheuttaa muutoksia toiminnassamme jatkossa, informoimme niistä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Haluamme toivottaa kaikille sidosryhmillemme koko Harju Elekter konsernin puolesta jaksamista, hyvää terveyttä ja valoisaa mieltä poikkeuksellisessa ja vaikeassa tilanteessa!


Jan Osa
Toimitusjohtaja
Satmatic Oy ja Finnkumu Oy