Julkaistu: 16.12.2018

Juhlavuoden jälkeen kohti uusia koitoksia    

Ennen kuin hiljenemme joulun viettoon, muutamat sanat menneestä ja etenkin tulevasta.
Päättymäisillään oleva vuosi on ollut monin tavoin erityinen. Satmatic on juhlinut – pääasiassa työn merkeissä – 30-vuotista taivaltaan. Samaan aikaan menestyksekäs emoyhtiömme Harju Elekter on viettänyt 50-vuotisjuhlavuottaan.

Myös alkava vuosi näyttää valoisalta. Jo nyt tiedämme, että ainakin uuden vuoden ensimmäiset kolme kuukautta ovat hyvin kiireisiä ja työntäyteisiä.

Yhtenäisen brändin alle

Satmatic on ollut osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä vuodesta 2002. Konsernin jatkaessa kasvuaan yhdistämme nyt voimamme yhtenäisen brändin alle. Ensimmäisen kerran Satmatic esiintyy Harju Elekter -logon alla Verkosto 2019 messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 23. - 24. tammikuuta.
Konkreettisesti yhtenäinen brändi näkyy heti vuoden ensimmäisenä päivänä: kaikkien Harju Elekter -konsernin yritysten sähköpostiosoitteet ovat vastedes muotoa etunimi.sukunimi@harjuelekter.com. Entisiin osoitteisiin lähetetyt postit ohjautuvat perille vuoden 2019 loppuun saakka.

Joulurauhaa!
Mutta ennen tulevan vuoden koitoksia pysähtykäämme hetkeksi nauttimaan joulurauhasta. Toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!  

Rainer Nurkkala
toimitusjohtaja

Harju Elekterin juhlavuosi huipentui näyttävästi joulukuussa koko konsernin henkilöstön voimin