Julkaistu: 16.12.2019

Rauhallista joulunaikaa!  

Olemme edenneet vuodenkierrossa sellaiseen vaiheeseen, että lähes kaikki tämän vuoden suurimmat projektit ja työt on tehty. Alkaa olla aika ottaa hetki hieman rauhallisemmin.

Toivottavasti suurin osa meistä pystyy olemaan ainakin vuoden viimeisen viikon rauhassa ja rennosti kotioloissa – tai missä itse kukin haluaakin rentoutua. On todella tärkeää, että ihmiset voisivat jouluviikolla olla perheensä ja ystäviensä kanssa.   

Näin joulukuussa aurinkoa on tarjolla vähänlaisesti. Ladatkaamme siis akkumme kynttilöiden valosta sekä ihmisten omista sisäisistä ja läheisten energioista. Eikä sovi unohtaa terveellisiä elintapoja joulunpyhinäkään: syökäämme ja juokaamme hillitysti! Ja muistetaan olla varovaisia niiden kynttilöiden kanssa, sähkökynttilät ovat oikein hyvä ja turvallinen vaihtoehto.

Vuodenvaihteen tuolle puolen on varmistettu mukavat määrät töitä. Eli kun palaamme työn ääreen vuonna 2020, meitä odottavat sovitut työt ja valoisat näkymät.

Lopuksi haluan esittää kaikille suuret kiitokset tästä vuodesta. Hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta!


Jan Osa
Toimitusjohtaja