Julkaistu: 26.03.2019

Henkilöstövaihdoksia Harju Elekter konsernissa

AS Harju Elekterin kaksi suomalaista tytäryhtiötä Satmatic Oy ja Finnkumu Oy toimivat jatkossa yhden hallinnon alla. Tämän seurauksena sekä Satmaticin että Finnkumun nykyiset toimitusjohtajat Rainer Nurkkala ja Maire Korpi jättävät tehtävänsä. Heidän tilalleen Harju Elekter -konserni on nimittänyt Jan Osan, joka toimi ennen Harju Elekter Elektrotehnikan toimitusjohtajana.

Jan Osa aloittaa Satmaticin toimitusjohtajana 1.4. ja Finnkumun toimitusjohtajana 1.7. Hänen tilalleen Harju Elekter Elektrotehnikan toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön nykyinen myyntijohtaja Indrek Ulmas.

Satmaticin uusi toimitusjohtaja Jan Osa on työskennellyt Harju Elekter Groupin palveluksessa vuodesta 1994 ja Harju Elekter Elektrotehnikan toimitusjohtajana vuodesta 2015.

Satmaticin väistyvä toimitusjohtaja Rainer Nurkkala jatkaa konsernissa muissa tehtävissä ja Finnkumun toimitusjohtaja Maire Korpi jää aiemmin suunnitellun mukaisesti eläkkeelle heinäkuussa.

Satmaticin hallintojohtajana pitkään työskennelleen Raili Leppänen jäädessä eläkkeelle talousjohtajaksi on 5.11.2018 alkaen nimitetty Anne Penttilä.

Talousjohtaja Anne Penttilä