Julkaistu: 24.02.2019

Taloushallinnon assistentti
Satmatic on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Yrityksemme tarjoaa monimuotoisia ratkaisuja eri teollisuuden aloille aina energiantuotannosta meriteollisuuteen asti. Olemme osa kansainvälistä Harju Elekter konsernia. Päätoimipaikkamme sijaitsee Ulvilassa.
 

Etsimme nyt äitiyslomasijaista taloushallinnon tehtäviin.
Tiimissämme vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä. Tulet työskentelemään osana taloushallinnon tiimiä työskennellen samalla läheisesti myös myynnin ja asiakasrajapinnan kanssa.
Työtehtäviisi kuuluvat:
- myyntitarjousten ja -tilausten käsittely
- laskutus
- asiakaskontaktit ja reklamaatioiden hoito
- yleisten toimistotehtävien hoito

Toivomme sinun olevan positiivinen tiimipelaaja etkä vierasta vaikeitakaan asiakastilanteita. Tarkkuus ja huolellisuus kuvaavat hyvin tekemistäsi ja kiireestä huolimatta haluat tehdä työsi hyvin loppuun asti. Oman ajankäytön organisointi on myös sinulle tuttua. Takataskustasi löytyy jo kokemusta työelämästä, ehkäpä jopa vastaavista tehtävistä. Olet sinut erilaisten tietojärjestelmien kanssa ja omaksut nopeasti myös uusien järjestelmien käytön. Työskentely niin suomeksi kuin englanniksi sujuu sinulta vaivatta. Työkokemuksen lisäksi toivomme sinulla olevan alaan soveltuva koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla ja tunnet talouden lainalaisuudet.


Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen toimialaan ja saat kannustavan tiimin tuen työllesi monipuolisessa toimintaympäristössä, hyvien henkilökuntaetujen lisäksi. Asenne ennen kaikkea ratkaisee, arvostamme halua oppia uutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä innostunutta ja reipasta asennetta työhön!
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen anne.penttila@harjuelekter.com. Hakuaika päättyy 8.3.2019. Täytämme avoinna olevan sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä.