Toimitusehdot lämmitys- ja latausrasiat 

Toimitustapa
FCA ULVILA    100 kpl tai alle toimituserä rahtikulut lisätään hintaan
DDP SUOMI     yli 100 kpl toimituserä rahtivapaasti
 
Toimitusaika

Toimitusaika noin 2-3 työviikkoa.
Tarkka toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

 

Toimituskulut

Toimituskulut muodostuvat lähetyksen painon mukaan.

 

Toimitusehdot aurinkoenergia

 

Hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Satmatic Oy pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Tilaaminen

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Toimitukset ulkomaille: ota yhteyttä myynti@satmatic.fi tai +358 44 0525 780 /Sabriina Heikkilä.

Tilaukset ovat sovittaessa noudettavissa ilman kuluja tehtaaltamme Ulvilasta, Sammontie 9, 28400 Ulvila. 

 

Toimitustapa

Tilaukset ovat noudettavissa ilman kuluja tehtaaltamme Ulvilasta, Sammontie 9, 28400 Ulvila.
FCA ULVILA    rahtikulut lisätään hintaan

 

Toimitusaika

Aurinkojärjestelmien toimitusaika on keskimäärin 1-3 vkoa tilauksesta. Toimitusajasta on mainittu tarkemmin tuotteiden selosteessa.

 

Toimituskulut

Tarkemmat toimituskulut, kysy myynti@satmatic.fi

 

Yleiset toimitusehdot

Kaikki tavara toimitetaan Satmatic Oy:n Ulvilan varastosta. Tuotteiden nouto tapahtuu myös tästä osoitteesta. Nouto-osoite on Sammontie 9, 28400 ULVILA. Noutoaika arkipäivisin klo 8-15.

Tilauksen peruutus- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ilmoittamalla asiasta Satmatic Oy:lle kirjallisesti osoitteeseen myynti@satmatic.fi. Asiakkaaseen ollaan yhteydessä peruutusilmoituksen saapumisen jälkeen palautuksen yksityinkohdista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossaan. Palautusoikeus ei koske erikoistilattuja ja asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Satmatic Oy palauttaa tuotteista maksetun hinnan viipymättä asiakkaan ilmoittamalle tilille palautuksen vastaanottamisen jälkeen.

 

Virhe ja reklamaatio

Asiakkaan on välittömästi tilauksen saavuttua tutustuttava tuotteeseen ja tarkistettava mahdolliset virheet ja puutteet, sekä ilmoitettava niistä Satmatic Oy:lle. Toimittajan vastuu mahdollisesta virheestä rajoittuu ensisijaisesti sen vastuulla olevan virheen korjaamiseen tai virheettömän tavaran toimittamiseen tilalle. Satmatic Oy ei vastaa asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteelle aiheuttamasta vahingosta.

 

Kustannusten ja vahinkojen korvaaminen

Satmatic Oy:n vastuuseen ja vahingonkorvausvelvollisuuteen sovelletaan kuluttaja-asiakkaan tekemissä tilauksissa kuluttajasuojalain säädöksiä myyjän vastuusta. Satmatic Oy:n vastuu on enintään Suomen pakottavan lainsäädännön mukainen.

 

Takuu

Tuotteiden takuu on määritelty jokaisen tuotteen tuotetiedoissa.

 

Muut ehdot

Asiakkaan antamia tietoja käsitellään Satmatic Oy:n verkkopalvelun asiakasrekisterissä henkilötietolain sallimin ja velvoittamin tavoin. Satmatic Oy ei luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille. Satmatic Oy:n hyväksymät tilaukset toimitetaan aina tilaushetkellä voimassa olleen hinnaston mukaisesti. Satmatic Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä myynti- ja toimitusehtoja. Asiakkaille tiedoitetaan mahdollisista muutoksista verkkopalvelussa aina ennen niiden voimaan astumista. Satmatic Oy;n verkkopalvelussa olevien tuotteiden markkinointiin sovelletaan Suomen lakia. Ennakkotiedoissa, sopimusehdoissa ja sopimussuhteessa virallinen kieli on Suomi. Jos Satmatic Oy ja asiakas eivät pääse mahdollisessa riitatilanteessa yhteisymmärrykseen neuvotteluteitse, kuluttaja-asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Vaihtoehtoisesti riita voidaan sopia myös kuluttaja-asiakkaan kotikunnan tai Porin käräjäoikeuden avulla.

 

Satmatic Oy
Sammontie 9,
28400 Ulvila
Suomen Kaupparekisteri, y-tunnus 1762518-9