Satmatic Oy antaa avaimet menestykseen

Harju Elekter fuusioi konserniin kuuluvat suomalaiset tytäryhtiönsä Finnkumu Oy:n, Kiinteistöyhtiö Ulvilan Sammontie 9 Oy:n ja Satmatic Oy:n yhdeksi juridiseksi yhtiöksi tämän vuoden aikana. Fuusion tarkoituksena on virtaviivaistaa myynnin ja markkinoinnin sekä johdon koordinointia konsernin suomalaisissa tytäryhtiöissä. Sulautumisen jälkeen konsernin tytäryhtiö nimitetään Harju Elekter Oy:ksi

 

Tällä hetkellä, alkuvuonna 2020, Harju Elekter -konserniin kuuluu jo 12 yritystä. Kilpailukykymme parantamiseksi entisestään kaikki tytäryhtiöt integroidaan Harju-brändin ja -logon alle vuoden 2021 alkuun mennessä.

Fuusio ei aiheuta asiakkaillemme toimenpiteitä vaan mahdollistaa entistäkin paremman ja laajemman palvelun. Myös yhteyshenkilöt, toimipisteet ja yhteystiedot pysyvät ennallaan.

 

Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä. Lisäksi Satmaticiin kuuluu Kurikassa toimiva Suomen johtava muuntamovalmistaja Finnkumu Oy.

Satmatic Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä.
Koko konsernissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista.

Tuemme asiakkaittemme menestystä, täytämme lupauksemme ja
panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä
sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti.
Palvelumme kattaa asiakkaan haluaman laajuuden,
esisuunnittelusta - huoltoon.

Tutustu myös AS Harju Elekter -sivustoon

Tarjoamme parasta

Päämäärämme on olla asiakkaillemme PARAS vaihtoehto, kasvattaa yhtiön pääomaa ja kehittää voittoa yhteistyökumppaneille ja omistajille, tarjota henkilöstöllemme turvallisen työpaikan lisäksi riittävästi ansioita ja haasteita.