Julkaistu: 02.06.2014

Yhteistyösopimus aurinkosähkön edistämiseksi
 

Kokemäen Sähkö, Lammaisten Energia, Paneliankosken Voima ja Vatajankosken Sähkö solmivat yhteistyösopimuksen, jossa toisena osapuolena on Satmatic Oy.  Sopimuksen tarkoituksena on edistää aurinkosähkön hyödyntämistä sekä jatkossa toimittaa Satmaticin aurinkosähkötuotteita näiden energiayhtiöiden asiakkaille. Yhteistyösopimus allekirjoitettiin tänään maanantaina 2.6.

Yhteistyön etuna ovat suuremmat hankinnat ja sitä kautta asiakkaille edullisemmat hinnat. Satmatic valikoitui tavarantoimittajaksi laadun ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi. Samat arvot yhdistävät näitä neljää satakuntalaista, itsenäistä ja paikallista energiayhtiötä. 

Uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen on vahvasti tätä päivää tulevaisuudesta puhumattakaan. Energiantarpeen jatkuva kasvu vaatii uudenlaisia ratkaisuja, jotta saavutetaan kestävän kehityksen vaatimat tavoitteet. Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa puhdasta, hiilijalanjäljestä vapaata energiaa sekä tarjoaa energiaomavaraisuutta. Yhtiöt ovat sitoutuneet ostamaan omilla verkkoalueillaan pientuotettua sähköä.

Aurinkosähköjärjestelmä parantaa viihtyisyyttä vapaa-ajan asumisessa ja säästää kodin sähkökuluissa sekä nostaa kiinteistön arvoa.

Aurinkosähkö allekirjoitus

Kuvassa vasemmalta myyntijohtaja Jalmari Rossi, Vatajankosken Sähkö, toimitusjohtaja Kimmo Nurminen,

Kokemäen Sähkö ja Paneliankosken Voima, toimitusjohtaja Jari Puustelli, Lammaisten Energia, toimitusjohtaja Simo Puustelli, Satmatic Oy ja myyntijohtaja Rainer Nurkkala, Satmatic Oy

Lisätietoa      

Vatajankosken Sähkö, Petri Paajanen p. 044 578 2275 tai Jalmari Rossi p. 044 578 2256
Lammaisten Energia, Jari Puustelli p. 02 535 2032
Paneliankosken Voima, Tarja Heinonen p. 044 738 6137

Kokemäen Sähkö, Pekka Mäkivirta p. 044 738 6229

Kokemäen Sähkö on Kokemäen kaupungin alueella toimiva yli 100-vuotias sähköyhtiö. Palvelut koostuvat sähkön siirrosta ja myynnistä sekä niihin liittyvistä palveluista. Asiakkaita yhtiöllä on noin 5 800. Paikallisuus, asiakaslähtöisyys ja sähkötuotteiden edullisuus ovat Kokemäen Sähkön kilpailuvaltteja.

Lammaisten Energia on Harjavallan ja Nakkilan alueella toimiva paikallinen energiatalo, jolla on noin 7500 sähköasiakasta. Ydinosaamista on sähköjakelu ja -myynti, sekä näihin liittyvät energiapalvelut. Yhtiö panostaa vahvasti paikallisuuteen ja haluaa antaa asiakkailleen täydellisen palvelukokemuksen kaikissa energia-asioissa.

Paneliankosken Voima on vuodesta 1912 toiminut, pääasiassa asiakkaittensa omistama paikallinen sähköyhtiö. Yhtiön toimipiste sijaitsee Paneliassa ja jakelualueeseen kuuluvat Eura ja Eurajoki. Asiakkaita on kaikkiaan noin 9 400. Yhtiön tavoitteena on olla omavarainen sähköyhtiö, joka toimii tehokkaasti paikallisia asiakkaitaan palvellen.

Vatajankosken Sähkö on paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, jolla on noin 18 000 sähköasiakasta Pohjois-Satakunnassa. Kankaanpäässä yhtiö myy myös kaukolämpöä. Visiona on olla toimialueensa arvostetuin ja monipuolisin energiaratkaisujen toimittaja.