Julkaistu: 30.03.2015

Verkosto 2015 messujen kuulumisia

 

Satmatic Oy oli tänäkin vuonna mukana Verkosto 2015 messuilla Tampereen Messukeskuksessa. Tällä kerralla messuihin oli panostettu erityisesti, sillä osaston kokoa oli laajennettu merkittävästi aiemmasta ja konserniyhtiö Harju Elekter, sekä tuoreen yrityskaupan johdosta Satmaticin omistukseen siirtynyt kurikkalainen Finnkumu Oy edustivat rinta-rinnan Satmaticin kanssa. Messuosaston suunnittelussa oli otettu huomioon vahvasti elinkaariajattelu ja kierrätys; merkittävä osa rakenteista valmistettiin niin, että ne ovat jatkokäytettävissä.

Osastolla oli ensimmäisenä messupäivänä tavattavissa suomalainen hiihtäjälegenda, ”Kurikan jätti” Juha Mieto, joka keräsikin ympärilleen joukon kiinnostuneita kuulijoita alusta loppuun. Kävi ilmi, että hiihtämisen lisäksi Mieto on legendaarinen myös tarinaniskijänä.

Seuraava messupäivä käynnistettiin ammattilaisen ohjauksessa suoritetulla venyttelytuokiolla, jonka jälkeen päivä lähti varmasti kaikilla notkeasti käyntiin.

Kaiken kaikkiaan messut onnistuivat jopa yli odotusten ja Satmatic Oy haluaa lämpimästi kiittää osaltaan kaikkia yhteisosastolla vierailleita! Tavataan taas seuraavilla messuilla!

Satmatic on mukana Alihankinta 2015-messuilla Tampereella 15–17.9.2015.

Osastolla kävi tutustumassa runsaasti messuvieraita molempina päivinä