Julkaistu: 04.06.2014

UL-sertifioidut keskukset Satmaticilta!
 

Kirjainyhdistelmä UL tulee sanoista Underwriters Laboratories, joka on Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävä kansainvälinen testaus- ja sertifiointilaitos. Sen myöntämät UL-sertifikaatit ovat lähes välttämätön pääsyvaatimus USA:n ja Amerikan markkinoilla.

Satmatic päätti satsata sertifikaatin hankkimiseen suomalaisten kone- ja laitevalmistajien toimitusten lisääntyessä selvästi USA:n alueelle. Tavoite saavutettiin ja sertifikaatti myönnettiin Satmaticille. Nyt pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan asiakkaillemme myös UL-luokiteltuja keskuksia.

EU:n alueella kaikki sähkörakentaminen tehdään tyypillisesti perinteisillä eurooppalaisilla normeilla. Amerikassa on kuitenkin tiettyjä, esimerkiksi mitoituksiin liittyviä vaatimuksia. Myös dokumentaatio on erittäin tarkkaa. Kaikkien tuotteiden pitää olla jäljitettävissä mm. valmistustavan, kohteen ja asiakkaan perusteella.

Sertifikaatin ylläpito edellyttää jatkuvaa seurantaa. Jatkossa UL:n edustaja käy pari kolme kertaa vuodessa auditoimassa ja tarkistamassa toiminnan laadun.

 

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Matti Grönlund +358 50 3520 885

matti.gronlund@satmatic.fi 

myynti@satmatic.fi

Satmatic Oy

Sammontie 9,

28400 Ulvila

www.satmatic.fi