Julkaistu: 21.06.2015

Tulossa olevat ja menneet tapahtumat:

 

Ulvilan kaupungin ympäristöpalkinto 2015 on myönnetty Satmatic Oy:lle

Ulvilan kaupunki julkisti vuoden 2015 ympäristöpalkinnon saajan 5.6.2015 Maailman Ympäristöpäivä -tapahtuman yhteydessä. Palkinto myönnettiin tänä vuonna Satmatic Oy:lle. Toimitusjohtaja Simo Puustelli vastaanotti palkinnon Ulvilan kaupunginjohtaja Jukka Moilaselta ja kaupungin ympäristölautakunnan puheenjohtaja Jari Holmbergilta.

Kiitospuheessaan Simo Puustelli totesi, että Satmaticin toiminta-ajatus on läpi sen historian perustunut väsymättömän automaation valjastamiseen valvomaan ja ohjaamaan teollisuuden tai ihmisen tuottamien, ympäristölle haitallisten jätteiden ja vesien puhdistamista.

26 toimintavuotensa aikana Satmatic on rakentanut lukemattomia ohjaus- ja sähköistysjärjestelmiä ohjaamaan mm. teollisuuden ja voimalaitosten, sekä vedenkäsittelyn, jätteenpolton ja kaatopaikkojen puhdistamiseen liittyviä prosesseja. Viimevuosien aikana Satmatic on panostanut voimakkaasti myös uusiutuvan energian ratkaisuihin kattavan aurinkosähköosaamisensa kautta. Vahvaa osaamissektoria löytyy myös polttokennoratkaisuista, sekä tuuli- ja biovoimasta. Puhtaan liikkumisen takaamiseksi Satmatic valmistaa sähköajoneuvojen latausasemia.

Satmaticin oma tuotanto on rakennettu saasteettomaksi ja ympäristöasioissa valveutuneita toimittajia suositaan. Satmaticin toiminta on sertifioitu ISO 14001:2004 ympäristö- ja ISO 9001:2008 laatusertifikaatein.

Ulvilan kaupunginjohtaja Jukka Moilanen luovutti palkinnon Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustellille


MI 2015 Teollisuuden kontaktitapahtuma Match Industry 10-12.2015

 

Satmatic Oy osallistui 10–12.6. 2015 Porissa järjestettyyn Match Industry -tapahtumaan päähankkijayrityksenä. Match Industry tunnetaan ensisijaisesti teollisuuden kontakti- ja neuvottelutapahtumana, jonka vapaamuotoinen konsepti tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tapaamisiin nopeasti ja välittömässä ilmapiirissä. Tänä vuonna tapahtuma keräsi Satakunnan Ammattikorkeakoulun tiloihin noin 500 kävijää ja 260 yritystä. Satmaticin osalta päivä sujui nopeasti ja vilkkaan keskustelun merkeissä sekä aikataulutetuille tapaamisille varatussa neuvottelupöydässä, että avoimessa non-stop pöydässä. Tapahtuman järjestelyt ja toteutus sujuivat erinomaisesti ja erittäin positiivisena piirteenä voidaan pitää osallistujien runsasta määrää ja suurta aktiivisuutta.

Tapahtuma sisälsi myös kontaktitapahtumaa edeltävän seminaaripäivän ja 12.6 järjestetyn yritysvierailupäivän, jonka yhtenä kohteena Satmatic esittäytyi pääosin ulkomaisista yrityksistä koostuneelle vierailijajoukolle.

Match Industry järjestetään jälleen 15–16.6.2016.

Aktiivista kontaktointia Match Industry tapahtumassa


Alihankintamessut 15-17.9.2015

Satmatic Oy on jälleen mukana Alihankintamessuilla Tampereen Messukeskuksessa 15-17.9.2015. Tervetuloa osastollemme C 723! Messuille pääset veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi osoitteessa

http://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=163

Tapaamisiin messuilla!