Julkaistu: 19.01.2016

Tervetuloa Jyväskylään Sähkömessuille 3-5.2.2016! Lue ohesta, miten pääset messuille veloituksetta.

 

Pakkasen paukkuessa lähestyvät jälleen Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo ja AV messut, jotka järjestetään Paviljongin messukeskuksessa 3-5.2.2016. Myös Satmatic Oy on jälleen mukana joka toinen vuosi järjestettävässä Suomen suurimmassa sähköalan tapahtumassa.

Tervetuloa lämmittelemään osastollemme B-446 ja tutustumaan laajaan tarjontaamme vaikka höyryävän kupposen kera!

Satmatic Oy on konserniyhtiöineen yksi Suomen suurimmista sähkö- ja automaatiotekniikan toimijoista. Esittelemme messuilla koko laajaa toimintasektoriamme aina teollisuuden sähkö- ja automaatioratkaisuista turvattuun sähkönjakeluun, uusiutuvaan energiaan ja sähköisen liikenteen innovaatioihin. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti esisuunnittelusta ja suunnittelusta tuotantoon, käyttöönottoon ja huoltoon saakka. Toimituslaajuutemme ulottuu yksittäisistä keskusprojekteista avaimet käteen tehdastoimituksiin saakka. Kanssamme voit toimia niin projekti- kuin sopimusvalmistuspohjaisesti. Palvelemme aina asiakkaan tarpeen mukaisessa laajuudessa!

Messuille pääset veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon osoitteessa:

http://sahkomessut.fi/kavijoille/

Kutsuvierastilaisuus 3.2.2016

Tervetuloa viettämään kanssamme pidennettyä messuiltaa 3.2.2016! Varsinaisen messupäivän päätyttyä Paviljongin auditoriossa järjestetään kutsuvierastilaisuus alkaen klo. 18.00, jonka jälkeen messuosastot ovat avoinna klo. 21.00 saakka.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 28.1 mennessä osoitteeseen sabriina.heikkila@satmatic.fi, jotta voimme postittaa sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kutsun.

Tavataan messuilla!

Satmatic Oy