Julkaistu: 17.12.2015

Tapahtuneita ja tulevia:
 

Tapahtuneita

Teknologia 2015-messut

Satmatic oli mukana Helsingin Messukeskuksessa 6-8.10.2015 järjestetyillä Teknologiamessuilla. Kattonimen alla tapahtuma yhdisti samaan paikkaan peräti seitsemät eri messut, jotka keräsivät yhteensä 14 000 kävijää. Messujen teemana oli ajankohtaisesti internet ja robotiikka.

Ensimmäinen päivä vaikutti hieman hiljaiselta, mutta toinen paikkasi tilanteen jo aamusta lähtien ja myös Satmaticin osastolla kävi erittäin ilahduttavan runsas joukko messuvieraita.

Teknologiamessujen iltaohjelmaan oli panostettu kaikille kävijöille avoimessa juhlassa, jossa lavalle nousi Jean S solistinaan valovoimainen  rokkimimmi Virve Rosti. Yleisön vastaanotto kertoi artistivalinnan onnistumisesta kaiken.

Teknologia-messut yhdistää alojensa tärkeimmät messut yhdeksi teknologian  huipputapahtumaksi ja puoltaa paikkaansa Suomen messukartalla hyvin.

Seuraavan kerran Teknologia-messut järjestetään 10–12.10.2017.

 

Pikkujoulumatka Tallinnaan

Satmaticilla on ollut perinteenä viettää pikkujouluja koko porukalla vuoden päätteeksi. Tämä vuosi ei tuonut poikkeusta ja runsaslukuinen joukko suuntasi bussinkeulan kohti Helsingin Länsisatamaa, sillä tänä vuonna pikkujoulut päätettiin järjestää veljeskansamme luona Tallinnassa! Menomatkalla myrskynnyt meri aiheutti osalle matkalaisista hieman haasteita, mutta kaikesta selvittiin. Varsinainen juhla huipentui Piritan satama-alueen tunnelmallisessa ravintolassa, jonne saapui vieraaksi myös Satmaticin hallituksen ja AS Harju Elekterin hallintoneuvoston puheenjohtaja Endel Palla vaimoineen, sekä Satmaticin hallituksen vpj ja AS Harju Elekterin toimitusjohtaja Andres Allikmäe. Tilaisuudessa heille ojennettiin asiaankuuluvin menoin  Suomen Keskuskauppakamarin myöntämä hopeinen Elämäntyömerkki.

Jouluyllätyksenä koko Satmaticin henkilökunnalle Allikmäellä ja Pallalla oli tuomisinaan ”uusi ranskalainen keskusrakenne”, nestemäisessä muodossa…Tämä lahja tullaan nauttimaan arvonsa mukaisen tilaisuuden tullen.

Kaikki sujui koko matkan loistavasti, ruoka oli hyvää ja seura vielä parempaa. Seuraavana iltana Ulvilaan palasi joukko iloisia ihmisiä taas monta muistoa rikkaampina.

Kuvassa Endel Palla, Simo Puustelli ja Andres Allikmäe

Tulevaa:

Messukutsu Jyväskylän Sähkömessut 3-5.2.2016

Satmatic on jälleen mukana Suomen suurimmassa sähköalan tapahtumassa, Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo ja AV-messuilla 3-5.2.2016. Tervetuloa tutustumaan osastollemme B-446!

Messuille pääset veloituksetta rekisteröitymällä ennakkoon kävijäksi osoitteessa www.sahkomessut.fi

Tavataan messuilla!