Julkaistu: 15.12.2016

Joulua odotellessa tulee miettineeksi, miten ja mihin se vuosi taas pyörähti.

Päättymäisillään olevaan vuoteen lähdettiin odottelevissa ja kenties hieman pessimistisissäkin tunnelmissa. Suomalainen vientiteollisuus, joka on Satmaticin asiakaskuntaa, onnistui kuitenkin saamaan kauppoja hyvässä tahdissa. Myös verkonrakennus ja kotimaan investoinnit nousivat kohtalaiselle tasolle. 

Kiitos arvokkaiden asiakkaidemme luottamuksen Satmaticin liikevaihto nousee historian ennätystasolle. Ja kun pankitkin ovat parantaneet tulevan vuoden ennustetta, menemme eteenpäin positiivisin mielin ja vahvalla luottamuksella.
Joulun tienoo on täällä pohjolan perukoilla vuoden pimeintä aikaa. Jouluvalot piristävät iloisesti synkkyyden keskellä. Jouluvalot ovat myös hyvä esimerkki sähköteknisestä kehityksestä: LED-tekniikka on pudottanut niiden tehonkulutuksen pieneksi. Samalla palo- ja sähköturvallisuus on parantunut. 

Sähkötekniikassa haetaan jatkuvasti alenevaa kulutusmallia, samaan aikaan sähkön käyttö kuitenkin lisääntyy. Miksikö? Sähkö on mukavin käytettävä energia ja helpoin siirtää kulutuspisteeseen. Satmatic on voimakkaasti kehittämässä näitä ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Napaseudut kaipaavat pakkasta ja sähkön käyttö esimerkiksi liikenteessä edistää tätä asiaa parhaiten.

Nyt saamme nauttia joulun pakkassäästä ja odotella etelän lumitilanteen paranemista. Hiihto kun on mitä mainioin tapa nauttia ulkoilusta – ja siinä samalla kuntokin kohenee

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, toivotan teille kaikille rentouttavaa ja akkuja lataavaa joulun aikaa!

Simo Puustelli 
toimitusjohtaja