Julkaistu: 29.10.2015

Satmatic on vahva myös projektitoimituksissa!
 


Kokonaisvaltaista projektiosaamista

Toteutamme kaikki projektit yksittäisistä keskustoimituksista aina avaimet käteen-palveluun ja tehdastoimituksiin saakka. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa kaiken esisuunnittelusta huoltoon, aina asiakkaan tarpeen mukaisessa laajuudessa. Oma vahva suunnitteluosastomme, osaava projektinhallintamme ja laadukas tuotantomme takaavat asiakkaillemme onnistuneet ja täsmälliset toimitukset.

Satmatic toimii suorassa yhteydessä laite- ja järjestelmävalmistajiin ja maahantuojiin varmistaen näin projektin komponenttien kilpailukykyisen hinnoittelun.

Toteuttamamme ratkaisut ohjaavat vaativaa teollisuutta lukuisissa kohteissa maailmanlaajuisesti esimerkiksi energiantuotannon, paperi- ja prosessiteollisuuden, sähkönjakelun, infrarakentamisen, meriteollisuuden, metalli- ja konepajateollisuuden ja uusiutuvan energian sektoreilla.

Projektointi ja kokonaistoimitukset

-          Automaatioprojektit

-          Sähköistysprojektit

-          Pienjännitekeskustoimitukset

-          Pää- ja moottorikeskustoimitukset (kiinteät, ulosvedettävät)

-          Vaihto- ja tasavirtakäyttötoimitukset

-          Asennuspalvelut

-          Suunnittelupalvelut

 

Satmatic  Oy on yksi Suomen johtavista  sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee yhteensä noin 120 henkilöä ja koko konsernissa  lähes 500 alan ammattilaista. Satmatic  Oy on osa pörssiyhtiö  AS Harju Elekter Groupia.

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

myynti@satmatic.fi

www.satmatic.fi