Julkaistu: 05.11.2017

Satmatic on vahva myös projektitoimituksissa!

Toteutamme kaikki projektit yksittäisistä keskustoimituksista aina avaimet käteen-palveluun ja tehdastoimituksiin saakka. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa kaiken esisuunnittelusta huoltoon, aina asiakkaan tarpeen mukaisessa laajuudessa. Oma vahva suunnitteluosastomme, osaava projektinhallintamme ja laadukas tuotantomme takaavat asiakkaillemme onnistuneet ja täsmälliset toimitukset.Satmatic toimii suorassa yhteydessä laite- ja järjestelmävalmistajiin ja maahantuojiin varmistaen näin projektin komponenttien kilpailukykyisen hinnoittelun.

Toteuttamamme ratkaisut ohjaavat vaativaa teollisuutta lukuisissa kohteissa maailmanlaajuisesti esimerkiksi energiantuotannon, paperi- ja prosessiteollisuuden, sähkönjakelun, infrarakentamisen, meriteollisuuden, metalli- ja konepajateollisuuden ja uusiutuvan energian sektoreilla.

Toimintomme on laajasti sertifioitua ja olemme myös UL (Underwriters Laboratories) sertifioitu keskusvalmistaja. Tämä tarkoittaa, että pystymme valmistamaan myös USA ja Amerikan markkinoilla hyväksyttyjä ja tiukan normiston määritelmät täyttäviä keskuksia asiakkaidemme tarpeisiin.
 
- Projektointi ja kokonaistoimitukset
- Automaatioprojektit
- Sähköistysprojektit
- Pienjännitekeskustoimitukset
- Pää- ja moottorikeskustoimitukset (kiinteät, ulosvedettävät)
- Vaihto- ja tasavirtakäyttötoimitukset
- Asennuspalvelut
- Suunnittelupalvelut

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
myynti@satmatic.fi
www.satmatic.fi