Julkaistu: 01.02.2016

SUN- aurinkosähköyhteistyö laajenee, Paneliankosken Voima liittyi mukaan

 

Paneliankosken Voima lähtee mukaan edistämään SUN-aurinkosähköjärjestelmien myyntiä yhteistyössä Lammaisten Energian ja Satmaticin perustaman konsortion kanssa. Yhteistyön tavoitteena on aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena. SUN-aurinkosähkö nimen alla tarjotaan erilaisia pakettiratkaisuja niin yhteistyökumppaneille kuin suoraan kuluttaja-asiakkaillekin.

Paneliankosken Voiman toimitusjohtaja Kimmo Nurminen näkee Satmaticin ja Lammaisten Energian rakentaman SUN-aurinkosähkön yhtenä alan edelläkävijöistä ja sen tulevaisuuden valoisana. Olemme tehneet jo aiemmin yhteistyötä mm. sähköajoneuvojen lataustolppiin liittyen, joten odotamme innolla paikallisen yhteistyön mukanaan tuomia mahdollisuuksia myös aurinkosähköjärjestelmien osalta.

Lammaisten Energian toimitusjohtaja Petri Paajasen mukaan on hienoa, että Paneliankosken Voima lähtee mukaan SUN-aurinkosähköyhteistyöhön. Tämä mahdollistaa yhteistyön aurinkosähköjärjestelmien markkinoinnissa myös Paneliankosken Voiman toiminta-alueella.

Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustelli kertoo, että on loistava kokonaisuus, kun ketjussa on johtava aurinkoenergialaitosten maahantuoja ja rakentaja sekä kuluttajille energiaa jakelevat vakaavaraiset yhtiöt. Rakennettaessa sähköverkkoon liitettäviä järjestelmiä pitää asennuksissa olla kytkentöjen tekijänä alan ammattilaiset, jotka ottavat töistään vastuun ja osaavat tehdä tarvittavat varmennusmittaukset. Myös aurinkosähköjärjestelmän yli oman tarpeen tuottama energia on näin hallinnassa.

Nyt tehdyllä sopimuksella on tarkoitus lisätä aurinkovoimaloiden rakentamista ja ekologista sähkötuotantoa Satakunnassa ja koko Suomessa. Tämä solmittu sopimus avaa Paneliankosken Voimalle uusia mahdollisuuksia aurinkosähkön hyödyntämiseen ja on näin myös asiakkaille erinomainen teknis-taloudellinen ratkaisu.

 

Lisätietoja:          Toimitusjohtaja Simo Puustelli puh. 0500 865 180 (Satmatic Oy)

                          Toimitusjohtaja Petri Paajanen puh. 044 578 2275 (Lammaisten Energia Oy)

                          Toimitusjohtaja Kimmo Nurminen puh. 044 738 6128 (Paneliankosken Voima Oy)

 

SUN-aurinkosähkö yhteistyöverkoston tavoitteena on saavuttaa aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena maksimaalisen edullisena järjestelmän hankkijalle. Sun-aurinkosähköpaketit sisältävät kokonaisvaltaisen palvelun aina aurinkovoimalan kartoituksesta, paneelien ja invertterien maahantuontiin ja asennukseen sekä sähköenergian toimitukseen.

Paneliankosken Voima Oy on vuonna 1912 sähkövalon ja voiman hankkimiseksi perustettu paikallinen sähköyhtiö.

Tätä perustehtävää yhtiö edelleen hoitaa, kehittäen jatkuvasti toimintaansa ja palvelujaan vastaamaan paikallisten ihmisten ja elinkeinoelämän tarpeita.