Julkaistu: 12.02.2016

Pori Energia mukaan Sun-aurinkosähköyhteistyöhön!

 

Pori Energia maakunnan suurimpana energiayhtiönä lähtee mukaan edistämään Sun-aurinkosähköjärjestelmien myyntiä yhteistyössä Lammaisten Energian ja Satmaticin perustaman konsortion kanssa. Yhteistyön tavoitteena on aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena. SUN-aurinkosähkö nimen alla tarjotaan erilaisia pakettiratkaisuja suoraan kuluttaja-asiakkaillekin.

Pori Energian myyntiyksikön johtaja Jouko Kataja näkee nyt tehdyn yhteistyösopimuksen tukevan erinomaisesti tavoitettamme lisätä uusiutuvaa energiantuotantoa. Sopimus antaa Pori Energian asiakkaille helpon ratkaisun oman puhtaan ja uusiutuvan sähköntuotannon toteuttamiseen. Asiakkaille nyt tarjottava tuote on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa asiakaskohtaisen räätälöidyn paketin, mikä sisältää kaiken aina suunnittelukäynnistä laitteen käyttöönottoon. Kiinnostus tällaiseen asiakkaan omaan sähköntuotantoon on kasvanut ja nyt myös Pori Energian kautta saa siihen hyvän toimivan ratkaisun.

Lammaisten Energian toimitusjohtaja Petri Paajasen mukaan on hienoa, että myös maakunnan suurin energiayhtiö lähtee mukaan SUN- aurinkosähköyhteistyöhön edistämään uusituvan energian hyödyntämistä Satakunnassa. Tämä mahdollistaa aurinkosähköjärjestelmien markkinointiyhteistyön aivan uudelle tasolle.

Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustelli kertoo, että Porin Energian mukaantulo on mahdollistamassa Satakunnan nousun myös aurinkoenergian johtavaksi maakunnaksi. Kun toimitusketjussa on johtava aurinkoenergialaitosten maahantuoja- ja rakentaja, sekä kuluttajille energiaa jakelevat vakavaraiset yhtiöt, takaa luotettava toimittajaketju energianostajalle parhaat ja turvallisimmat edut. Hankkimalla aurinkosähköjärjestelmän kotiinsa kuluttaja säästää myös siirtohinnan ja yli oman tarpeen tuotetun energian ostaa energialaitos.

Nyt tehdyllä sopimuksella on tarkoitus lisätä aurinkovoimaloiden rakentamista ja ekologista sähkötuotantoa Satakunnassa ja koko Suomessa. Tämä solmittu sopimus avaa Pori Energialle uusia mahdollisuuksia aurinkosähkön hyödyntämiseen ja on näin myös asiakkaille erinomainen teknis-taloudellinen ratkaisu.

 

Lisätietoja:          Johtaja Jouko Kataja puh. 044 701 2120  (Pori Energia Oy)

                         Toimitusjohtaja Simo Puustelli puh. 0500 865 180 (Satmatic Oy)

                         Toimitusjohtaja Petri Paajanen puh. 044 578 2275 (Lammaisten Energia Oy)

 

Tulevaisuuden uusien ja kestävien energiaratkaisujen Pori Energia on asiakkailleen kannattava kumppani ja osaajien arvostama työnantaja. Toimitamme energiaa ja energia-alan ratkaisuja yksilön ja yhteiskunnan kehittyviin tarpeisiin. Teemme työtä vastuullisesti, yhdessä toimien, asiakasta, työtä ja toisiamme arvostaen sekä jatkuvasti toimintaamme kehittäen.

SUN-aurinkosähkö yhteistyöverkoston tavoitteena on saavuttaa aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena maksimaalisen edullisena järjestelmän hankkijalle. Sun-aurinkosähköpaketit sisältävät kokonaisvaltaisen palvelun aina aurinkovoimalan kartoituksesta, paneelien ja invertterien maahantuontiin ja asennukseen sekä sähköenergian toimitukseen.