Julkaistu: 06.04.2017

Hyvällä meiningillä kohti kesää

Viime vuosi on saatu pulkkaan ja yhtiökokouksen nuija on kopahtanut tilinpäätöksen sinetiksi.  Satmaticille vuosi 2016 oli ennätyksellinen kaikilla mittareilla. Liikevaihtoa saavutimme lähes 25 miljoonaa euroa ja tuloskin oli tyydyttävällä tasolla. Finnkumun kova vauhti jatkui, ja Satmatic-konsernissa ylittyi 35 miljoonan euron volyymi sähkönrakentamisessa.
Suuri kiitos teille kaikille asiakkaillemme, jotka olette meihin luottaneet! Ilman teitä meitä ei olisi edes olemassa.

Vauhdikas alkuvuosi
Katseet ovat jo kuitenkin vuodessa 2017, joka on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Konepajateollisuuden viejät ovat saavuttaneet hyvän vauhdin, mikä tuo myös Satmaticille runsaasti tekemistä. Sähkönjakelua uudistetaan ennätyksellisesti. Olemme saaneet siellä hyvä aseman, tavoitteena 2 500 muuntamon toimitukset tälle vuodelle. Siinä on jo kuljetuslogistiikkakin kovalla koetuksella.
Aurinkoenergiaa asennetaan alati kiihtyvällä tahdilla. Jo viime vuonna toimitimme kahden megawatin verran paneeleita puhtaan energian tuottamiseen. Unohtaa ei sovi myöskään kotimaan teollisuuden ja energiantuotannon investointeja, joissa olemme erittäin vahvasti mukana.

Riemukasta kevättä
Kevät on luonnossa riemukasta aikaa: linnut tulevat ja perustavat pesänsä, eläinmaailma osaa kokonaisuudessaan nauttia valon lisääntymisessä. Ottakaamme mallia ja nauttikaamme tästä hienosta ajasta ja Suomen puhtaasta luonnosta.
Rakentakaamme samalla luontoa säästäviä sähköteknisiä ratkaisuja. Luotettava toimittaja auttaa ja helpottaa asiakkaan elämää, haluamme olla tekemässä teille riemukasta kevättä ja koko vuotta.
Ohessa myös tunnuslukuja viime kaudelta.

Toivottaa Simo Puustelli