Julkaistu: 03.04.2014

Messukuulumisia
 

Jyväskylän Paviljongissa järjestettiin perinteiset Sähkö, Tele, Valo ja AV-messut 2014 messut 5-7.2.2014.  
Myös Satmatic oli jälleen mukana erittäin hyvästä tunnelmasta kehuja keränneessä tapahtumassa, jossa verkostoiduttiin tänä vuonna peräti

15 000 kävijän voimalla.

Vierailijoita riitti osastolla tasaisesti koko kolmen päivän ajan, lämmin kiitos kaikille! Keskimmäisenä messupäivänä halleissa oli kovin kuhina, sillä lyhyessä ajassa paikalle saapui jopa 300 bussilastillista vierailijoita ympäri Suomen!  Kaikille riitti kuitenkin ilmavassa Paviljongissa tilaa, eikä pahoja ruuhkia päässyt syntymään. Voitaneen siis todeta, että messutapahtuma jatkaa suosiotaan ja paikalle saavutaan ajan kanssa kiertämään ja tutustumaan alan uusiin tuuliin ja tietenkin tapaamaan tuttuja.

Myös messujen avajaisillan kutsuvierastilaisuus keräsi runsaan joukon juhlijoita, tilaisuudessa muun muassa palkittiin vuoden sähköinsinööri Tero Pitkämäki. Lieneekö miehellä myös piileviä kykyjä keihäänheiton saralla…

Pientä messu-triviaa:

Messujen järjestäjät keräävät kävijöiltä palautetta, jonka pohjalta voidaan muodostaa henkilöprofiili tyypillisestä messuvieraasta. Ja tässä hän on:

Yli 55-vuotias mies, joka työskentelee johto- tai hallintotasolla ja tekee hankintapäätökset pääasiassa yksin tai jonkun muun kanssa yhdessä. Hän kerää tietoa messuista pääasiassa internetin välityksellä ja saapuu messuille valtaosin pitääkseen itsensä ajan tasalla. Lähes puolet profiilimme edustajista solmii messuilla uusia liiketuttavuuksia ja lähes kaikki keräävät uusia ideoita ja ajatuksia!  Näytteilleasettajien ja järjestäjien mieltä lämmittää tieto, että kaikki vastanneet ovat yksimielisiä messujen onnistuneisuudesta.
Satmatic kiittää kaikkia osastollamme vierailleita!

Seuraavaksi löydät meidät seuraavilta messuilta:

Alihankintamessuilla Tampereella 16.9–18.9.2014
Verkosto messuilla Tampereella 28.1–29.1.2015