Julkaistu: 30.05.2017

Harju Elekter Group on johtava pien- ja keskijännitesähkölaitteiden ja automaatiolaitteiden valmistaja Baltiassa, sekä tunnettu toimija koko Skandinavian alueella. Yli 40 sähkölaitos- ja verkkoyhtiöasiakasta ympäri Suomen on luottanut vuodesta 1999 lähtien Harju Elekterin toimittamiin muuntamoihin. Muuntamoita on toimitettu sekä peltisinä, että betonisina erilaisilla pinnoitteilla, myös palonkestoisina. Laajaan mallivalikoimaan kuuluvat vaihtoehdot aina pienistä 1 kV kaappimuuntamoista yli 12 m pitkiin, tehdasvalmisteisiin, lämpöeristettyihin erikoismuuntamoihin saakka.
Satmatic Oy on Harju Elekterin 100 % omistama tytäryhtiö, joka edustaa, myy ja markkinoi Harju Elekterin muuntamoita Suomessa. Satmatic konserniin kuuluu myös 100% omistuksessa oleva kurikkalainen muuntamovalmistaja Finnkumu Oy, jonka tuotevalikoima täydentää Harju konsernin muuntamovalikoimaa mahdollistaen näin sopivan tuotteen löytymisen kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin.

Uutta 2017!
Harju Elekter on kehittänyt yhdessä asiakkaidensa kanssa uuden puistomuuntamomallin HEKA1VM 315.

UUTUUS! HEKA 1VM315

Muuntamo on kompakti, kevytrakenteinen, ulkoahoidettava metallimuuntamo.Muuntamo on sertifioitu ja testattu standardin IEC 62271-202 mukaan, sekä täyttää standardin SFS 60001 vaatimukset. Muuntamoon mahtuu maksimissaan neljäkenttäinen SF6 eristeinen KJ-kojeisto. Maksimi muuntajakoko on 315 kVA. Mm. Elenia ja Caruna ovat todenneet tämän HEKA 1VM315 muuntamon laadukkaaksi ja sopivaksi. Kyseistä muuntamotyyppiä toimitetaan molemmille lähivuosina huomattavia määriä.

HEKA 1VM315 muuntamoita lähdössä asiakkaalle

Satmaticin maahantuomista Harju Elekterin valmistamista muuntamoista löytyy kattava valikoima myös muita muuntamomalleja.

Lataa tästä uusi HEKA/HEJA 2017 tuote-esite ja tutustu!

Lisätiedustelut:
Myyntijohtaja Aimo Laihomäki
aimo.laihomaki@satmatic.fi

+358 50 3669 060
www.satmatic.fi