Julkaistu: 02.02.2015

Kiitos kaikille Tampereen Verkosto 2015 messuosastollamme A828 vierailleille!
 

Tampereella 28-29.1.2015 järjestetyt Verkosto 2015-messut keräsivät kokoon ennätysyleisön, kun 4806 kävijää tutustui näytteilleasettajien messutarjontaan tammikuun lopussa. Verkkoliiketoiminnan asiantuntijoiden ja asiakkaiden kohtaamispaikkana messut ovat yksi Suomen ammattimessujen merkittävimmistä tapahtumista. Menestys tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa, sillä yli puolet vuoden 2017 messupaikoista on jo varattuna.

Satmatic oli jälleen mukana messuilla, tälla kertaa suurella yhteisosastolla konserniyhtiö AS Harju Elekterin ja tytäryhtiö Finnkumu Oy:n kanssa. Kahteen päivään mahtui runsaasti hyvää keskustelua ja kohtaamisia niin uusien, kuin vanhojenkin tuttujen kanssa. Osastolla vietti koko ensimmäisen messupäivän myös Kurikan jätti, hiihtäjälegenda Juha Mieto, jonka ympärillä riitti kuulijoita lähes ruuhkaksi asti. Hiihtämisen lisäksi Mieto hallitsee suvereenisti myös tarinaniskemisen jalon taidon.

Loppuyhteenvetona; messut olivat mahtava kokemus myös näytteilleasettajan näkökulmasta. Siitä suuri kiitos kaikille messuvieraillemme!

Satmatic on seuraavaksi mukana Alihankintamessuille Tampereen Messukeskuksessa 15-17.9.2015.

Juha Miedon kainaloon sopivat hyvin Anu Rantala (vas.) ja Sabriina Heikkilä Satmaticilta