Julkaistu: 07.03.2016

Uutuuksia ajoneuvojen lämmitykseen ja lataukseen!

Satmaticin laajasta ajoneuvojen lämmitys- ja lataustuotteiden valikoimasta löydät ratkaisut kaikkiin tilanteisiin. Oma suunnittelumme ja kotimainen valmistuksemme takaavat korkean laadun ja soveltuvuuden Suomen koviin olosuhteisiin. Kehitämme jatkuvasti uutta. Viimeisimmät markkinoille saapuneet tuotteemme:

 
8MMO400Thermo, SSTL: 340 85 27

Sähköisen liikenteen jatkuva kasvu edellyttää uusia ja kustannustehokkaita ratkaisuja myös lataukseen. Satmaticin uusi Type2-latausrasia on erittäin toimiva ratkaisu niin kotitalouksille ja taloyhtiöille kuin julkisiin kohteisiinkin. Merkittävästi lataustoteemeja edullisempi hinta ja asennus ilman voimavirtakaapeloinnin tarvetta normaaliin pylvääseen tai seinään mahdollistavat latauksen yhä useammassa kohteessa ilman suuria investointeja.

Latausasema on IEC 61851-1 -standardin   mukainen.

 
8MMO400Thermo, SSTL: 340 85 29

Termostaattiohjattu rasia ei lämmitä turhaan! Yön keskilämpötilasta lämpötilaa mittaava ECO järjestelmä ei hämäänny auringosta ja säästää merkittävästi energiaa tavalliseen rasiaan verrattuna. 2h, 4h ja 6 h ajastusmahdollisuudet ja 2-kanavainen, digitaalinen kello.

Tiedustelut ja myynti: piharasiat@satmatic.fi

 

Kennokeskukset kaikkiin tarpeisiin löydät Satmaticilta!

Vankka suunnitteluosaamisemme ja laadukas, luotettava ja sertifioitu tuotantomme takaavat projektisi onnistumisen. Toimimme asiakkaan tarpeiden mukaisessa laajuudessa, aina esisuunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

 
Siemens Sivacon, vaativiin kohteisiin ja kansainvälisille markkinoille suunniteltu ulosvedettävä keskusrakenne

Siemens Sivacon keskusrakenne on turvallinen, muunneltava ja kustannustehokas. Siemens Sivacon Partner valtuutettuna valmistajana olemme toteuttaneet lukuisia vaativia teollisuustoimituksia maailmanlaajuisesti eri standardien vaatimuksiin mukautuen.

-          Modulaarinen

-          Tyyppi - ja valokaaritestattu

-          Laaja käyttöala sähkönjakelusta moottorilähtökeskuksiin

-          19” rack järjestelmä

-          Väyläohjausratkaisut, esim. Simocode

 

SAT-CNC keskusrakenne, joustavasti 630 A:sta aina 5000 A saakka

SAT-CNC on Satmaticin oma, kolmeen suuntaan modulaarinen rakennejärjestelmä, joka sopii erinomaisesti niin jako, - ohjaus- kuin automaatiokeskustenkin joustavaan kotelointiin.

Markkinoiden monipuolisimman järjestelmän moduuleista voidaan rakentaa lukemattomia erilaisia kokoonpanoja aina pienistä pistorasiakeskuksista L- JA U-muotoisiin teollisuuden sähkökeskuksiin.

-          Mahdollisuus useisiin erilaisiin kiskostojärjestelmiin samassa keskuksessa

-          Kiskostot keski- tai takaosaan, mille tahansa korkeudelle

-          Tyyppitestatut, ulosvedettävät lähtöyksiköt ovat helposti huollettavissa

 

Myyntiryhmämme palvelee osoitteessa: myynti@satmatic.fi

Satmatic on UL (Underwriters Laboratories) sertifioitu keskusvalmistaja. Tämä tarkoittaa, että pystymme valmistamaan myös USA ja Amerikan markkinoilla hyväksyttyjä ja tiukan normiston määritelmät täyttäviä keskuksia asiakkaidemme tarpeisiin. UL-sertifikaatti on lähes välttämätön edellytys kyseisillä markkina-alueilla.

Sertifikaatin ylläpito edellyttää jatkuvaa seurantaa, jonka johdosta UL:n edustaja käy pari kolme kertaa vuodessa auditoimassa ja tarkistamassa toiminnan laadun.

 

Lisätiedustelut: myynti@satmatic.fi