Julkaistu: 30.06.2014

Kesämielellä!
 

Lomat lähestyvät, valo antaa energiaa ja pieniä merkkejä siitä, että teollisuuden vienti ja kotimaan investoinnit alkavat piristyä. Tilanne näyttää siis aika mukavalta.

Kokonaiskilpailukyky on avainsana, kun suuret viejät valitsevat alihankintaratkaisuja. Kilpailukyky on ainoa keino pitää alihankintaa Suomessa. Kilpailukyky on asia, johon Satmatic panostaa kynsin ja hampain. Tuotannon automaatio, informaatiovälityksen sähköisyys ja toimittamisen nopeus laadun kärsimättä ovat oleellisia keinoja saada toimitukset pysymään omissa käsissä. Henkilöstön osaaminen ja oikea koulutus luovat pohjan olla päätoimittajan tukena, onpa loppuasiakas sitten missä hyvänsä maailmalla. Satmatic’issä panostimme viimevuonna n. 3 % liikevaihdosta tuottavuuden ja tuotteiden kehitykseen. Hankimme esimerkiksi pohjoismaiden ensimmäisen CNC-ohjatun, erityisesti sähkökaappien aukotukseen valmistetun koneen. Tänä vuonna panoksemme kilpailukykyyn on hivenen suurempi.

Olemme käyneet myös ostoksilla. Suurimman investointimme teimme hankkimalla sähkönjakelun laitteita valmistavan Finnkumun koko osakekannan. Kaupan myötä haemme entistä monipuolisempaa ja kilpailukykyisempää toimintaa sähkönjakelun markkinoilla.  Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman tuotevalikoiman sähkölaitosalan tuotteita sekä Finnkumu Oy:n, että Harju Elekter Elektrotehnikan kehittämästä laadukkaasta valikoimasta.

Esimerkiksi:

-          Betoniset puistomuuntamot eri pintavaihtoehdoilla

-          Peltiset puistomuuntamot joko teräs- tai betonijalustalla

-          Muuntamoiden KJ-kojeistoina eri vaihtoehdot: SF6 eristeiset, hartsieristeiset tai ilmaeristeiset kojeistot

-          PJ-keskusten kiskosto joko normaali lattakiskoilla tai IP20-kiskoilla

-          Jakokaapit joko normaali lattakiskoilla tai IP20-kiskoilla

-          Erikoismuuntamot esim. betoni- tai paroc-elementtirakenteisina.

Olemme luotettava kumppani teollisuudessa, energiantuotannossa ja sähkönjakelussa!

 

Hyvää kesää kaikille!

Kesämielellä toivottaa,

Simo Puustelli

Toimitusjohtaja