Julkaistu: 21.05.2017

Kuulostaako aurinko merkittävänä energialähteenä Suomessa edelleen utopialta? Aivan syyttä, sillä tuotanto-olosuhteet ovat täällä mainiot ja investointi aurinkoenergiaan myös teollisuustasolla liiketaloudellisestikin järkevää. Tämä näkyy selvimmin Suomeen rakennettavien voimaloiden jatkuvasti kasvavista teholuokista. Satmatic Oy on mukana näiden projektien toteutuksessa täyden palvelun laatutoimittajana, yhtenä esimerkkinä toukokuussa 2017 käyttöönotettu 528kWp voimala. 

Suomen suurimpana muuntamotoimittajana ja vaativan teollisuuden keskusvalmistajana pystymme rakentamaan myös useiden megawattien aurinkokentät kokonaistoimituksina. Alati kehittyvät varastointiratkaisut puolestaan mahdollistavat aurinkoenergian hyödyntämisen myös yöllä ja silloin, kun tuotantoa ei ole. Olemme siis matkalla kohti 24h aurinkoa!

Pitkän käyttöiän järjestelmät vaativat komponenteilta huippuunsa  vietyä laatua. Tästä johtuen olemme luottaneet alusta lähtien kaikissa toimituksissamme kokoluokasta riippumatta itävaltalaiseen invertterivalmistaja Froniukseen, jonka tuotteissa korkea laatu kohtaa jatkuvan kehitystyön ja innovaation.

Tutustu ohessa Froniuksen uusimpaan invertteriesitteeseen ja laajaan, puolueettomaan tutkimustyöhön pohjautuvaan MLPE (Module Level Power Electronics) esitteeseen. Kerromme aiheesta lisää seuraavassa asiakaslehdessämme kesäkuussa!

Fronius Tuotteet 2017

Fronius invertterit & MLPE

Lisätiedustelut:

Myyntipäällikkö Hannu Poussu

hannu.poussu@satmatic.fi

http://www.satmatic.fi/