Julkaistu: 31.03.2016

BMH Technologyn ja Satmaticin yhteistyö laajenee

 

BMH Technology ja Satmatic Oy, tiivistä ja pitkäaikaista kumppanuutta

– Yhteistyö Satmaticin kanssa on ollut oikein sujuvaa. Olemme saaneet juuri meidän tarpeitamme vastaavaa palvelua, sanoo BMH Technology Oy:n E & A -yksikön (Electrification & Automation) päällikkö Marko Paloluoto.

Marko Paloluoto on johtanut Raumalla toimivan BMH Technologyn sähköistys- ja automaatioyksikköä pari vuotta. Varsinkin viimeisimmän reilun vuoden ajan kumppanuus Satmaticin kanssa on ollut erittäin tiivistä. Pienemmässä mittakaavassa yhteistyötä on tehty jo toistakymmentä vuotta.

– Satmatic on toiminut ennen kaikkea ohjauskeskusten toimittajana. Nyt olemme laajentamassa sapluunaa kohti isompia sähköistyksen ja automatisoinnin avaimet käteen -projektikokonaisuuksia. Tuleviin yhteistyökuvioihin kuuluvat hyvin kokonaisvaltaiset suunnittelu- ja asennustyöt.

Kauppoja Kiinaan ja Koreaan

Hollming-monialakonserniin kuuluva BMH Technology suunnittelee ja toimittaa kiinteän jätteen ja biomassan käsittelyjärjestelmiä ja palveluita jätehuollon, energia-alan sekä prosessiteollisuuden toimijoille. BMH on yksi maailman johtavista ympäristö- ja energiateknologia-alan järjestelmätoimittajista.

Parhaiten yritys tunnetaan Tyrannosaurus-murskaimestaan, joka leikkaa suurella teholla lähes kaiken kiinteän jätteen lajittelukelpoiseksi.

– Tilauskantamme on viime aikoina ollut hyvä. Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet hyvin kauppoja esimerkiksi Kiinaan ja Koreaan. Mukavan vilkasta on ollut, Marko Paloluoto iloitsee.

Puheet ja aikataulut pitävät

Miksi BMH Technologyn ja Satmaticin yhteistyö sitten on reilun vuoden aikana tiivistynyt? Ja minkä vuoksi kumppanuus on laajentumassa entisestään?

– Olemme vakuuttuneet, että Satmaticilla keskusten suunnittelu ja tekeminen ovat erittäin hyvin hallussa. Voimme luottaa siihen, että keskukset tulevat ajallaan ja ovat laadukkaita.

– Viime syksynä meillä oli kumppanuuden koetinkivenä nopea ja suuri keskustoimitus. Satmaticin väki piti hienosti puheensa, aikataulut pitivät ja tuotteet olivat hyvää laatua, Paloluoto sanoo.

Yksi Satmaticin vahvuuksista on sijainti; Raumalta sujahtaa tarvittaessa vikkelästi Ulvilaan.

– Sijainti on ehdottomasti plussaa. Lyhyt välimatka helpottaa yhteistyön tekemistä. Meidän on melko vaivatonta käydä eri vaiheissa tsekkaamassa tuotteiden valmistusta.

Ketterää palvelua

Kun Marko Paloluodolta kysyy, millaisia ominaisuuksia hänen edustamansa yritys yleensä ottaen kumppaneissaan arvostaa, miehen vastaus on jämäkkä:

– Pitää tietenkin olla kaikin puolin kilpailukykyinen. Olennaisia tekijöitä ovat hinta, luotettavuus ja laatu. Yksi syy siihen, että olemme ryhtyneet tekemään yhteistyötä Satmaticin kanssa – ja vieläpä yhä laajemmin – on juuri laatu. Aiemmin meillä on ollut vähän ongelmia keskusten laadun suhteen.

– Eli hyvin yksinkertaiset asiat ratkaisevat: luotettavuus, laatu ja hinta – pidetään kiinni puheista ja aikatauluista. 

Sekin on Paloluodon mukaan tärkeää, että yhteydenpitäminen Satmaticin kanssa on ollut hyvin luontevaa. Vuoropuhelu sujuu sutjakasti.

– Meillä on toisinaan aika hätäisiä tarpeita. Kaipaamme pikaisia selvityksiä ja haluamme nopeita hintatietoja. He ovat pystyneet hienosti vastaamaan niihin. Ketteryys on ilman muuta Satmaticin valtti! Yritys on sopivan kokoinen, ei turhan suuri eikä liian pieni, Marko Paloluoto sanoo.  

BMH Technology Oy

BMH Technology suunnittelee ja toimittaa kiinteän jätteen ja biomassan käsittelyjärjestelmiä ja palveluita jätehuollon, energia-alan sekä prosessiteollisuuden toimijoille.

BMH:n ympäristötekniikan lippulaiva on TYRANNOSAURUS®-murskain, joka leikkaa suurella teholla lähes kaiken kiinteän jätteen lajittelukelpoiseksi.

Raumalla sijaitseva yhtiö on yksi maailman johtavista ympäristö- ja energiateknologia-alan järjestelmätoimittajista. BMH kuuluu Hollming-monialakonserniin, joka omistaa ja kehittää teknologista erikoisosaamista vaativia liiketoimintoja.

www.bmh.fi

www.hollming.fi